ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

 

IZJAVA O PRIVATNOSTI

 

Ova se Izjava o privatnosti odnosi na povjerljivost osobnih podataka prikupljenih  na internet stranici TOYOTOMI.HR te je sastavni dio Općih uvjeta poslovanja navedene internet stranice .

Synergia projekt d.o.o. kao pružatelj usluga internet stranice TOYOTOMI.HR pridržava se Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU, s ciljem zaštite privatnosti Korisnika.

Korisnici internet stranice TOYOTOMI.HR upućuju se da pročitaju sve navedeno na ovoj stranici s ciljem razumijevanja postupaka prikupljanja/obrade/čuvanja/dijeljenja/ispravaka/brisanja te zaštite osobnih podataka kupaca/korisnika.

Korisnici internet stranice TOYOTOMI.HR koji imaju bilo kakvih pitanja u vezi osobnih podataka mogu se obratiti upitom na adresu elektroničke pošte toyotomi@synergia-projekt.hr

Klikom na internet stranici TOYOTOMI.HR korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i slaže se sa obradom osobnih podataka utvrđenom ovom Izjavom te time prihvaća ovu Izjavu o privatnosti.

 

Pravna osnova prikupljanja i obrade osobnih podataka

Korisnik internet stranice TOYOTOMI.HR unosom svojih osobnih podataka te potvrdom prihvaćanja Općih uvjeta poslovanja i Izjave o privatnosti sklapa ugovorni odnos koji je temelj za registraciju kupljenog uređaja radi jamstvenog servisa te prijavu za primanje obavijesti o prizvodima i akcijama,  stoga je prikupljanje i obrada osobnih podataka zakonita pošto se radnje poduzimaju na zahtjev korisnika.

 

Vrsta podataka koje prikuplja internet stranica TOYOTOMI.HR

Prilikom registracije klima-uređaja internet stranica TOYOTOMI.HR traži od kupca/korisnika određene osobne podatke bitne za provođenje internet registracije kupljenog uređaja : naziv trgovine u kojoj je uređaj kupljen,  datum kupovine uređaja, serijski broj unutarnje i vanjske jedinice uređaja, broj računa, ime i prezime kupca, adresa, mjesto i poštanski broj, država, broj telefona/mobitela, adresa elektroničke pošte.

Osim ovih obaveznih podataka automatski se prikupljaju podaci s računala kupca/korisnika :IP adresa,datum i vrijeme pristupa na internet stranicu TOYOTOMI.HR, informacije o korištenom internet pretraživaču. Davanje osobnih podataka odluka je korisnika. U slučaju nedavanja traženih obaveznih podataka usluga registracije kupljenog uređaja neće biti omogućena ni provedena.

 

Svrha prikupljanja i obrade osobnih podataka sa internet stranice TOYOTOMI.HR

Prikupljanje i obrada osobnih podataka korisnika internet stranice TOYOTOMI.HR provodi se u svrhu :

-realizacije registracije kupljenog uređaja radi  jamstvenog servisa

-komunikacije s korisnikom (obavijesti o proizvodima i akcijama, istraživanje tržišta te poboljšanje efikasnosti i kvalitete usluga)

-eventualnih pravnih postupaka

Podaci o maloljetnim osobama se ne prikupljaju. Maloljetne osobe ne smiju koristiti internet stranicu TOYOTOMI.HR.

 

Dijeljenje osobnih podataka prikupljenih sa internet stranice TOYOTOMI.HR

Osobni podaci korisnika neće se dijeliti s trećim stranama osim u slučajevima kada to zahtijeva realizacija servisa kupljenog uređaja te kad to zahtijevaju pozitivni propisi.

Osobni podaci podijelit će se sa :

-Pružateljima usluga ovlaštenih servisera prilikom  održavanja kupljenih uređaja kao i u slučaju reklamacije. Popis ovlaštenih servisa objavljen je na internet stranici TOYOTOMI.HR

 

Razdoblje čuvanja prikupljenih podataka

Podaci prikupljeni i pohranjeni putem internet stranice TOYOTOMI.HR čuvat će se od trenutka prikupljanja prilikom registracije kupljenog uređaja u svrhu ostvarivanja jamstva pa sve do isteka jamstva na uređaj ili dok korisnik sam ne zatraži brisanje svojih podataka .

 

Brisanje osobnih podataka

Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka putem pisanog zahtjeva poslanog na adresu elektroničke pošte toyotomi@synergia-projekt.hr. Podaci će biti obrisani bez odgađanja.

 

Pravo na prigovor

Ako unatoč svim poduzetim mjerama zaštite osobnih podataka korisnik smatra da ima osnove za prigovor, moguće ga je uputiti pisanim putem na adresu

elektroničke pošte toyotomi@synergia-projekt.hr

 

Izmjena Izjave o privatnosti

Ovu Izjavu o privatnosti Synergia projekt d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavom izmjene teksta Izjave o privatnosti na internet stranici TOYOTOMI.HR

Ukoliko se korisnik ne slaže sa izmjenjenom Izjavom upućuje se da napusti navedenu internet stranicu i ne koristi se istom.